A Neo Interactive digitális reklámügynökség internetalapú termékek kreatív- és technológiai fejlesztését kínálja. Online kampányok média- és kreatívügynökségi feladatait teljeskörűen ellátva, a neo megoldást nyújt az (online) brandingtől a gerillamarketingen át a webfejlesztésig. Performance marketing eszközök alkalmazásával – amikor pontosan mérik ezek hatékonyságát és a fogyasztók viselkedését: SEM, SEO, social marketing, affiliate marketing, e-mail marketing, ROI-alapú kampányok, viselkedés-alapú targetálás stb. – és alternatív marketing területek bevonásával – vírusmarketing, szájreklám, reputációmenedzsment stb. – főként a hazai és multinacionális nagyvállalalatok részére szolgáltat. Neo Content néven külön tartalomfejlesztési és tartalommenedzsment területet működtet, amely szakmai médiumokat is publikál, mint például a Médiapédia moderált wiki tudástár, a Reklámporta személyreszabható indulóoldal a reklámosok számára vagy az Ízlés blogja dizájnnapló. A DigitalFestival szakmai konferencia társalapítója és -szervezője, a Digitális Média Tények Könyve éves összeállítás kiadója és szerkesztője.

Elérhetőség: info@neo-interactive.hu

 

Referencia honlapok

Coke.hu márkahűség portál

Ügyfél: Coca-Cola Magyarország
Létrehozva: 2007. nyár

 

A Coca-Cola tinidzser felhasználók számára létrehozott márkahűség portálja. A látogatók a kupak kódok beváltása után különféle digitális tartalmakat tölthetnek le a siteról, mint például teljes zeneszámokat, csengőhangokat, játékokat, vagy akár webes SMS-t is küldhetnek egymásnak.

 

 

Hetivalasz.hu hírportál

Ügyfél: Heti Válasz Kiadó
Létrehozva: 2007. ősz

Teljesen a Heti Válasz igényeire szabott hírportál, és teljes szerkesztőségi rendszer.

 

 

 

 

 

Mediapedia - marketing&média tudástár

A Neo Interactive saját honlapja
Létrehozva: 2007. nyár

A Neo Interactive saját Content részlege által létrehozott honlap. Saját szerkesztésű, wiki-jellegű site, melyben a média és marketing szakkifejezéseitől elkezdve hazai és külföldi személyek és cégek adatai, információ is megtalálhatóak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr281005526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása