Örömmel fogadunk mindenkitől bemutatkozó anyagokat a blogra, és szerkesztést követően szívesen publikáljuk is azokat. Ehhez azonban be kell tartanod néhány alapszabályt:

1. Rövid, objektív, néhány mondatos bemutatkozásokat várunk, felesleges sallangok, és legfőképpen önfényezés nélkül. Tudjuk, hogy Te vagy a legjobb webfejlesztő, éppen ezért felesleges is beleírnod a bemutatkozásodba.

2. A jelzők szintjén hasonló mértékletességet várunk el a referenciák bemutatása kapcsán is. Itt is csak néhány mondatos leírásokat kérünk.

3. Minthogy három a magyar igazság, ezért mindenkitől pontosan 3 darab referencia honlapot kérünk beküldeni. Ha nem tudsz ennyit küldeni, akkor várj még, amíg meg akarsz itt jelenni - ha többet is tudnál küldeni, akkor is csak 3-at dobj nekünk. A szerkesztői kapacitás véges, és ha ránk bízod, hogy válogassuk ki a legjobb referenciáidat, akkor bizony sokáig fogsz várni.

4. Minden honlap referencia mellé kérünk egy pontosan 300 pixel széles screenshotot is a siteról. Ne bízd ránk a screenshot elkészítését, mert - mint már írtuk - sokáig fogsz akkor ránk várni. Küldhetsz céglogót is, ha van, ez maximum 150 pixel széles és/vagy magas lehet.

5. A SEO-spamnek nem vagyunk rajongói, viszont felismerjük azt. Ha egyértelműen látszik, hogy pusztán SEO célokat szolgál egy elküldött bemutatkozás, nem fogjuk publikálni. Nem backlinktár vagyunk.

6. Minden esetben fenntartjuk a jogot, hogy egy beküldött anyagot ne akarjunk itt publikálni.

Ha ezekkel egyetértesz, akkor várjuk a bemutatkozódat az alábbi címen:

honlapmuvek@neo-interactive.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr221005759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása