Virgo

Címkék: iwiw origo virgo

2009.07.23. 17:14

Tipikus garázscégként indultak 2000-ben, legismertebb munkájuk egyértelműen az iWiW. 2002 óta ISO minőség biztosítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Az évek alatt közel 40 fős céggé fejlődtek, 5 különböző üzlegággal.

Virgo Systems Informatikai Kft.
H-1125 Budapest
Mátyás király út 11/b
tel : (+36 1) 336-0630, 336-0631
fax: (+36 1) 274-5517

virgo@virgo.hu

Referencia honlapok

 

iWiW

Az [origo] portfóliójába tartozó közösségi site, amely a legnagyobb a magyar nyelvű piacon. 2005. október 26-án indult a rendszer, a Magyar Telekom pedig 2006 áprilisában vásárolta fel az oldalt.

 

 

 

 

 

Komment.hu

Az [origo] vélemény portálja 2008 végén indult el. A rendszer célja teret nyújtani a konstruktív közös véleményalkotás, illetve az érdekes, értelmes, érdemleges és ezáltal értékes vita számára.
Az oldal egy könnyen kezelhető felületet nyújt regisztrált olvasói számára, ahol a megjelenő cikkekben felvetett témákról gondolataikat kifejthetik és azt a nyilvánossággal megoszthatják. Az indulatok és a demagógia távoltartását a hozzászólások adminisztrátorok általi szűrése biztosítja.

 

 

Arany Oldalak

A Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság portfóliójába tartozó Aranyoldalak online megjelenésének komplex megújítását végezte el a virgo. Az új dizájn, az átjárhatóság az MTT egyéb oldalai között, az egységes kezelőfelület, az új kereső rendszer, a térképi integráció hozzájárultak ahhoz, hogy az MTT oldalai dinamikus ütemben átvehesse az offline hagyományaihoz és az adatbázisaihoz méltó szerepet az online hirdetés keresés piacán.

A bejegyzés trackback címe:

https://honlapmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr991263365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása